Alsidig byggevirksomhed

STB BYG blev stiftet i 1956 som en traditionel tømrervirksomhed, og har med årene udviklet sig til et vidtfavnende byggefirma, der udfører total-, hoved-, og fagentrepriser, for såvel offentlige som private bygherrer i hele Danmark. Vi har bevaret en stor egenproduktion med tømrer- og murerforretning.

STB BYG er i dag en velkonsolideret og fremsynet entreprenørvirksomhed, med en kompetent medarbejderstab og en fokuseret ledelse. Den daglige ledelse forestås Jan Olesen, som ejer holdingselskabet bag koncernen. 

Der beskæftiges ca. 120 medarbejdere, hvoraf ca. 80 er håndværkere. Great Place to Work® har 2 år i træk certificeret STB BYG som en god arbejdsplads i Danmark.

Vi har modtaget den højeste kreditvurdering AAA fra Bisnode Kreditrating! Vurderingen beviser, at STB BYG A/S er blandt de mest solide virksomheder i dansk erhvervsliv. Ratingen er beregnet ud fra 4 hovedgrupper, som er grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.  Og hvad betyder det for vores samarbejdspartnere? Kort sagt betyder det, at vi driver et professionelt, ansvarsfuldt og økonomisk sundt firma.