Nyheder
Nyborg Sundhedshus
Torsdag den 25. november 2021

STB BYG er i samarbejde med gpp arkitekter og ABC Rådgivende Ingeniører, prækvalificeret til totalentreprisen: Opførelse af Nyborg Sundhedshus, som skal rumme praktiserende læger og speciallæger samt andre private sundhedsaktører, så som tandlæger og kiropraktorer. Sundhedshuset vil desuden rumme 20 rehabiliteringspladser. Resten af Sundhedshuset vil være fyldt med kommunale sundhedstilbud og patientforeninger. Sundhedshuset bliver bygget på den tidligere DSB-grund mellem Storebæltsvej, Holmens Boulevard og Knudshovedvej centralt i Nyborg. Arkitekt: gpp arkitekter IngeniørABC Rådgivende Ingeniører Bygherre: Nyborg Kommune

 

Kong Gauers Gård Børkop.
Onsdag den 24. november 2021

STB BYG skal stå for lukningsentreprisen på fællesinstitutionen Kong Gauers Gård i Børkop. Kong Gauers Gård er en slags mini-landsby med en plejehjemsdel og en daginstitution samt et stort fælles aktivitetscenter. Det er en spændende opgave som vi glæder os til at være en del af. Arkitekt og ingeniør: SWECO Bygherre: Vejle Kommune

 

Ny indkøbsleder
Mandag den 1. november 2021

Vi har med stor glæde budt Daniel Sanchez velkommen til STB BYG. Daniel er ansat som indkøbsleder, og han vil i første omgang have fokus på indkøb til vores egenproduktion. Daniel har de sidste 8 år arbejdet hos Davidsen – senest som trælastchef. Velkommen på STB Holdet.

2 nye medarbejdere
Mandag den 20. september 2021

Vi har i september budt velkommen til to nye medarbejdere i STB BYG. Thomas Vestby Hvid er ansat som byggeleder, og vil til en start være tilknyttet vores tilbudsafdeling. Jimmi Klitgaard Pedersen er ansat som projektleder og han vil være en del af teamet på Retortvej i Valby. Velkommen på STB holdet.

Renovering af 219 boliger i Esbjerg
Fredag den 3. september 2021

STB BYG er prækvalificeret til storentreprisen vedr.: Renovering af 219 boliger for Boligforeningen Fremad, afdeling 6, Siriusparken i Esbjerg. Entreprisen indeholder alle udvendige og indvendige bygningsarbejder på bygningerne, dog eksklusiv teknikfag. Siriusparken består af 219 boliger samt fælleshuse og vaskerier i Vædderens kvarter 1 – 304 i Esbjerg. For at gøre bebyggelsen mere tidssvarende og attraktiv, ombygges 42 boliger i stueplan til tilgængelighed og 14 boliger beliggende på 1. og 2. sal sammenlægges til 7 boliger. Bygherre: Boligforeningen Fremad, Afd. 6, Siriusparken Bygherrerådgiver/projektledelse: Kuben Management / INGENIØR'NE A/S

 

 

Ny byggeleder
Mandag den 23. august 2021

Det er med stor glæde at vi har budt velkommen til Victor Brix Justesen. Victor er startet i en stilling som byggeleder og vil være tilknyttet vores projekt på Stensagerskolen i Århus. Velkommen på STB holdet.

Velkommen til 2 nyansatte
Fredag den 7. maj 2021

Det er med stor glæde at vi har budt velkommen til to nye medarbejdere. Smail Dajic er startet i en stilling som regnskabschef og vil have sin daglige gang på kontoret i Vejle. Brian Jespersen har tidligere været ansat i virksomheden, og er nu tilbage i en rolle som byggeleder på vores projekt i Valby, Retortvej. Velkommen på STB holdet.

Ny adm. direktør
Tirsdag den 4. maj 2021

STB har udnævnt økonomidirektør Jan Boendorf Madsen til ny adm. direktør pr. 1. maj 2021. Vores strategi, der rækker mod 2023, er grundlæggende bygget op omkring to temaer. For det første skal vi skabe gode kundeoplevelser ved at fokusere vores forretning mod kernekompetencen, og for det andet har medejer Jan Olesen  og Jens Winther et ønske om at trække sig et skridt væk fra drift ledelsen de kommende år. Billedet fra venstre: STB Byg og STB Håndværks bestyrelsesformand og medejer Jens Winther sammen med adm. direktør Jan Boendorf Madsen samt direktør og medejer Jan Olesen.  Læs mere her: LICITATIONEN

Velkommen til 2 nyansatte
Tirsdag den 16. marts 2021

Det er med stor glæde at vi byder velkommen til to nye medarbejdere hos STB BYG. Simone Johnstad har tidligere været ansat i virksomheden, og er nu tilbage i en rolle som byggeleder på vores projekt i Århus, Stensagerskolen. Michael Ekmann er ansat som projektleder, og vil til at starte med varetage projektlederrollen på vores projekt i Valby, Retortvej. Velkommen på STB Holdet. 

4 nye praktikanter
Torsdag den 11. februar 2021

Vi er glade for at have hele 4 nye praktikanter på vores projekter. Nicolaj vil være tilknyttet vores projekt på Stensagerskolen i Århus, Patrick vil være tilknyttet DGNB daginstitutionen "Bygholm Bakker" i Horsens og Ahmad og Anders er begge er tilknyttet DGNB boligerne "Dalstrøget" i Bellinge. Vi vil gøre vores bedste til, at de må få en lærerig og god praktikperiode. Velkommen på STB holdet.

5 nye titler
Lørdag den 9. januar 2021

Det er altid dejligt når kompetencerne/talenterne findes i egne rækker. Vi ønsker hele fem medarbejdere tillykke med nye titler, og et særligt tillykke til Kent Lindskjold, der i 2020 kunne fejre 25 års jubilæum hos STB BYG. Fem dygtige medarbejdere er klar til nye udfordringer i organisationen: Kent Lindskjold, Mads Hansen og Johnny Jessen forfremmes fra tømrerformænd til byggeledere. Per Boysen forfremmes til indkøbs- og kontraktchef og Poul Kock udnævnes til projektleder 1 og 5 års gennemgang.

Ny projektleder
Tirsdag den 1. december 2020

Det er med stor glæde at vi kan byde Martin Jehn Fogh velkommen tilbage hos STB BYG. Martin har tidligere været ansat i STB BYG, hvor han blandt andet var ansvarlig for opførelsen af Varde Rådhus og UCL i Odense. Martin vil i første omgang blive projektleder på vores nye projekt i Århus, Stensagerskolen. Velkommen på STB holdet.

STENSAGERSKOLEN ÅRHUS
Torsdag den 26. november 2020

STB BYG er valgt som hovedentreprenør til Stensagerprojektet. Et nyt, samlet tilbud, der skal skabe livs- og læringskvalitet på specialområdet. Den eksisterende folkeskole Tovshøjskolen, kommer til at danne ramme om den nye Stensagerskole og en nyetableret specialdaginstitution, målrettet 0-6 årige. Udover skole og daginstitution vil de fremtidige rammer indeholde en specialtandlæge, en eksisterende almen skoletandlæge og foreningsfaciliteter. Bygherre: Århus Kommune Totalrådgiver: rum  Illustration: rum

Ny bogholder
Mandag den 2. november 2020

Velkommen til vores seneste medlem af økonomiafdelingen. Susanne Hansen, der starter hos os som bogholder primo november 2020. Vi er sikre på, at Susanne med sine mange års erfaring inden for bogholderi samt grundighed og personlighed, vil tilføre os en masse positivt og et stærkt samarbejde fremover. Vi glæder os rigtigt meget til at tage hul på opgaven sammen med Susanne. Velkommen på STB holdet.

Tillykke til 2 ny-udlærte svende
Mandag den 5. oktober 2020

Vi er stolte over, at endnu 2 af vores lærlinge fra STB Egenproduktion, er bestået og har fået deres svendebreve fra Vejle Tekniske Gymnasium. Et stort tillykke til Rasmus Vestergaard Larsen og Alexander Nicklas Hansen, der begge fortsætter hos os, som tømrersvende. Vi byder Rasmus og Alexander velkommen på STB holdet.

Ny økonomidirektør
Mandag den 28. september 2020

Vi er glade for at kunne annoncere at Jan Boendorf Madsen er ansat som økonomidirektør pr. 1. oktober 2020. Jan kommer med stor erfaring inden for både økonomistyring og virksomhedsledelse, og vi ser meget frem til at drage nytte af Jans kompetencer. Velkommen på STB-Holdet.

STB Egenproduktion udvider
Torsdag den 3. september 2020

STB BYG har opkøbt Murerfirmaet Schou-Lauridsen. Murerfirmaet Schou-Lauridsen har udført støbe og murerarbejde siden 2016, og efter flere års tæt samarbejde med STB Egenproduktion har man valgt at blive endnu tættere. Gennem de senere år har STB egenproduktion formået at løfte både indtjening og omsætning. Den positive udvikling får nu STB BYG til, foruden tømrerarbejder at satse endnu mere på murer- og støbearbejder. STB egenproduktion er nu i stand til at varetage tre store fagentrepriser på det enkelte projekt, på alt lige fra enkle løsninger til komplekse konstruktioner. Læs mere her: STB Egenproduktion

Ny Stensagerskole i Brabrand
Mandag den 17. august 2020

STB BYG er prækvalificeret til hovedentreprisen vedr.: Indflytning af Stensagerskolen på den nuværende Tovshøjskole, der nedlægges som folkeskole. Udover skole og dagtilbud vil de fremtidige rammer rumme specialtandpleje i tilknytning til eksisterende skoletandpleje samt foreningsfaciliteter, herunder til handicapidræt. Projektet består bl.a. af nedbrydning af eksisterende pedelbolig, opførelse af 6 nye tilbygninger, ombygning af eksisterende skole samt nye udearealer.

Bygherre: Århus Kommune v/Børn & Unge Totalrådgiver/Arkitekt: RUM as

88 ungdomsboliger i Valby
Onsdag den 8. juli 2020

STB BYG er valgt som hovedentreprenør til opførelse af 88 ungdomsboliger på Retortvej i Valby. Den nye bebyggelse kobles sammen med det eksisterende byrum på Retortvej. Det betyder blandt andet, at bygningerne bliver opført i opgangshuse med forskellige etager. Derudover bliver de nye ungdomsboliger tilpasset de eksisterende bygninger i nærområdet. Det gøres ved at bygningerne placeres efter samme princip som andre bygninger i området, og samtidig vil facaderne bygges op, så de skaber en overgang til de nærliggende boliger. BygherreRetort ApS Totalrådgiver: Kullegård 

43 DGNB GULD boliger i Bellinge
Fredag den 19. juni 2020

STB BYG er valgt som totalentreprenør, i samarbejde med Kullegaard Arkitekter og Oluf Jørgensen rådgivende ingeniører, til opførelsen af 43 bæredygtige almene boliger for Civica. Civicas nye boligafdeling i Bellinge skal certificeres til DGNB Guld med vægt på kvalitet og æstetik. Byggeriet er desuden tænkt sammen med terrænet og understøtter naturen og biodiversiteten i området.

Visualisering: Kullegaard Bygherre: Civica

Sider